USD 32,58
EUR 34,90
ALTIN 2.438,48
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Barış Akarsu “Merhaba” Filmine Dair Detaylar Belli Oldu!

28 yaşında korkunç bir trafik kazası dolayısıyla doğum gününde hayatını kaybeden Barış Akarsu, herkesin sevdiği isimlerden bir tanesi. Ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatının beyazperdeye yansıyacak olması büyük bir yankı uyandırmıştı. Filmin tüm kadrosu belli oldu. İşte detaylar...

Barış Akarsu “Merhaba” Filmine Dair Detaylar Belli Oldu!
24 Haziran 2022 | 01:35
Son Güncelleme:

Ünlü isim Barış Akarsu'nun hayatının sinemaya taşınacağı açıklandığından beri, şarkıcının hayranları filme dair detayları büyük bir merakla bekliyor. Filmde Akarsu'nun hayatını İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak.

Filmde İsmail Ege Şaşmaz'a eşlik edecek diğer başrolün Aslı Bekiroğlu olacağı öğrenilmişti. Fakat Bekiroğlu, bir törende yaptığı konuşmalar dolayısıyla fazlaca tepki gördüğü için filmden çekilmek durumunda kalmıştı.

Bekiroğlu'nun yerine ise şimdilerde Üç Kız Kardeş dizisinde gördüğümüz genç oyuncu Almila Ada geçmişti.

Sabırsızlıkla beklenen Barış Akarsu "Merhaba" filminden ilk teaser afişi yayınlandı. Aynı zamanda filmin oyuncu kadrosu da açıklandı.

Mert Dikmen ve Can Anar'ın kaleminden çıkacak filmde; Ebru Nil Aydın, Burak Satıbol, Metin Coşkun, Şafak Pekdemir ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler yer alacak.

Filmin müziklerini Mce Jingles ve Eser Taşkıran üstleniyor. Fikri Harika Prodüksiyon elinden çıkacak film büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.