USD 32,53
EUR 34,74
ALTIN 2.493,33
BIST100 9.525
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Adapazarlı ayakkabıcı kızını öldürdü

Uzun yıllar Adapazarı'nda ayakkabıcılık yaptıktan sonra yıllar önce Balıkesir'in Ayvalık ilçesine yerleşen Ali Ç., Handan Ç.'yi , 'tapu' anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma sırasında tabancayla vurarak öldürdü. Teslim olan Ali Ç., gözaltına alındı.

Adapazarlı ayakkabıcı kızını öldürdü
05 Haziran 2021 | 14:12
Son Güncelleme:

Olay, iki gün önce ilçeye bağlı Kemalpaşa Mahallesi Fecir Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Uzun yıllar Adapazarı'nda ayakkabıcılık yaptıktan sonra yıllar önce Balıkesir'in Ayvalık ilçesine yerleşen Ali Ç., güzellik yarışmalarında birincilik kazanan ve yaşamını Avrupa'da sürdüren kızı Handan Ç.'yi yanına çağırdı.

Handan Ç., Avrupa'dan dönerek (61) iki ay önce babası Ali Ç.'nin (75) yanına yerleşti. Ali Ç. ile kızı Handan Ç. arasında 'tapu' anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Ç., iddiaya göre, kendisine bıçak çeken kızına tabancayla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Handan Ç.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Handan Ç.'nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırılırken, baba Ali Ç. ise gelen polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.