USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bakkaldan pazar teşekkürü

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı yönetimiyle ziyaret ederek ilçenin sembolü olan Çarşamba pazarındaki yeni düzenlemeler için teşekkür etti.

Bakkaldan pazar teşekkürü
24 Şubat 2022 | 13:53
Son Güncelleme:

Gerçekleşen olağan genel kurul sonrasında çalışmalarına hız veren Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle birlikte Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’ı ziyaret etti. Ziyarette genel kurula katılım sağlayan Belediye Başkanı Fevzi Kılıç’a teşekkür eden Başkan Akdardağan, “Odamız yönetim ve denetim kurulları ile ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Her zaman gönlümüzde farklı bir yeri olan, ilçede faaliyet gösteren esnafımızın sorunları ve istekleriyle yakından ilgilenen ve genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Erenler’in sembolü olan Çarşamba Pazarındaki yeni düzenlemeler içinde Başkan Kılıç’a teşekkür eden Oda Başkanı Akdardağan, “Bilindiği gibi Erenler Çarşamba pazarı yenilendi ve hizmete alındı. Odamız üyesi olan esnaflarımız da üstü kapanan ve modern bir görünüme kavuşan yeni pazar yerinde çalışmak için heyecan duymaktadır. Her zaman dile getirdiğimiz gibi kapalı pazar yerinin belediye tarafından işletiliyor olması bize ayrıca mutluluk veriyor. Esnafımızın yanında olan, önemseyen ve değer veren başkanımıza öncelikle sağlık, afiyet ve başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Konular: Sakarya