USD 32,59
EUR 34,79
ALTIN 2.413,54
BIST100 9.645
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bahçelievler Gazi’de mezuniyet coşkusu

Öğrenciler bugün karne heyecanı yaşarken, ilkokulların 4. Sınıflarındaki öğrenciler de mezun olanın coşkusunu yaşadılar. Bahçelievler Gazi İlkokulu 4-B sınıfı mezuniyet töreninde de coşku büyüktü.

Bahçelievler Gazi’de mezuniyet coşkusu
18 Haziran 2021 | 16:30
Son Güncelleme:

MEZUNİYET COŞKUSU

Ülke genelinde olduğu Bahçelievler Gazi İlkokulunda da mezuniyet coşkusu yaşandı. Okullarda eğitim öğretime 2 Temmuza kadar devam edilecek olsa da çocuklar karnelerini bugün aldılar ve mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

NEHİRLAND’DA BULUŞTULAR

Bahçelievler Gazi 4-B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velileri de Nehirland Country Restoran’da bir araya geldiler. Mezuniyet törenine İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Okul Müdürü İsmail Yaman, Müdür Yardımcısı Narin Isıtan ve Yasin Yılmaz da katıldı. Milli Eğitim Müdürü Durmuş, velilere teşekkür ederken, öğrencilere de bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

ÖĞRETMEN BİLGİÇ: “MUTLU VE GURURLUYUM”

4-b sınıf öğretmeni İsmigül Bilgiç, Bahçelievler Gazi İlkokulundaki 2. Dönem mezunlarını verdiği için çok mutlu ve gururlu olduğunu belirterek, “Bu dönem öğrencilerimle olağanüstü bir süreci başarı ile geçirdik. Birlikte dopdolu 4 yılı geçirdiğim sevgili öğrencilerimden ayrılıyor olmanın burukluğunu, bir üst eğitime geçirmiş olmanın sevincini yaşıyorum. Yolları, bahtları açık olur inşallah” dedi.

BELGELERİ VERİLDİ

Öğrencilere daha sonra Okul Müdürü Yaman ve öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.