USD 32,25
EUR 34,72
ALTIN 2.400,45
BIST100 10.337
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Bahçeli: ''CHP yönetimi bozguncudur''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli: ''CHP yönetimi bozguncudur''
18 Mayıs 2021 | 11:03
Son Güncelleme:

''CHP YÖNETİMİ BOZGUNCUDUR''

Bahçeli: ''Malesef CHP ve İYİ PARTİ şaibeli muhalefet anlayışları arasında Kovid-19 da yer almıştır. CHP Genel Başkanı'nın tüm iddiaları asılsız ve yalandır. Zillet ittifakı, yeni ortak gördüğü bulaşıcı hastalıktan nemalanma sırasına girecek kadar basiretini kaybetmiştir Kovid-19'u elbet hayatımızdan çıkartacağız. Bu irade bizde var. CHP'nin söylemleri mesnetsizdir. CHP yönetimi bozguncudur, milletimiz 2023 Haziran ayında bozguncuları sandıkta bozuk para gibi harcayacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak hükümetin alacağı her kararı destekleyeceğiz.'' dedi.

''AMAÇLARI ÜNİTER DEVLET YAPISININ BOZULMASI''

Bahçeli, ''HDP ile takviye edilmiş zillet ittifakının amacı üniter devlet yapısının bozulmasıdır. Türkiye'nin toprak bütünlüğü her türlü tartışmanın üzerindedir. Başka kimlik arayışlarının artış göstermesi Türkiye'nin yıkımına açık çektir. Taviz ve çözülmede çare arayışı, Türk milleti için hiçbir zeminde kabul edilmeyecektir.'' ifadelerini kullandı. Bahçeli, konuşmasında İsrail'in Filistin'deki zulmüne de değindi.

KUDÜS TÜM İNSANLIĞIN SORUNUDUR

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, İsrail'in Filistin'de uyguladığı zulme dair açıklamalarında, "İsrail, Filistinli mazlumları on yıllardır her fırsatta katletmiştir. Miracımızın aziz emaneti Kudüs, terör devleti İsrail tarafından tutsak alınmıştır. Kudüs sadece Filistinlilerin değil, tüm insanlığın sorunudur. İslam dünyasındaki kayıtsızlık İsrail’in eline koz veriyor. İsrail saldırılara son vermeli, işgal ettiği yerlerden çekilmeli. Filistin'de dökülen her kanda Trump yönetiminin ve halefi Biden’in payı olduğu ortadadır. Filistin'de dökülen her kanda Trump yönetiminin ve halefi Biden’in payı olduğu ortadadır.” ifadelerini kullandı.

19 MAYIS MESAJI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasına şu şekilde devam etti:

''Tarihte her şey ilk adımla başlamıştır. Adımlar birleşip yürüyüş olmuştur. Türk milleti Samsun'dan İdlib'e kadar inançla yürümüştür. Varlığımıza ömür biçen emperyalist güce karşı duruş Samsun'da başlamıştır. 102 yıl önce Türk milleti zafere doğru harekete geçmiştir. İlk adım bölünmemizi tarihte silinip gitmemizi isteyenlere karşı Türk milletinin cevabıdır.

Bu şahalanışa hayranlık duyuyoruz. Leke sürdürmemek için yerli ve yabancı çıkar gruplarına cephe açıyoruz. Önümüze kefen koydular, Türk düşmanları kazan kaldırmış karşımıza geçmişti. İhanete ortak olanlar saf saf karşımızda toplanmıştı kısaca dünya alem üzerimize gelmişti fakat Türk milleti bugün olduğu gibi geri çekilmedi pes etmedi. Bu azim ve dirayet bize bağımsızlık hediye etti. Türkiye'yi tarihin gerisine düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Gerekirse 102 yıl önceki adımı yeniden atar Kocatepe'ye karargah kurarız. Gerekirse önümüze kattığımızı denize dökeriz.''

.



Konular: MHP, Devlet Bahçeli