Renkli Görüntüler ve Heyecan Dolu Anlar
Kuaförler, usta elleriyle hünerlerini sergileyerek hem izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı hem de dereceye girmek için büyük bir çaba sarf etti.
Renkli görüntülere sahne olan yarışmanın sonunda, dereceye giren yarışmacılara ödülleri Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir tarafından takdim edildi.
Engellilere Verilen Destek
Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nın engelliler için ilham kaynağı olduğunu belirtti.
Özdemir, “Bugüne kadar belediyemizden 15 bine yakın engelli birey destek aldı. Engelliler Sarayı, sosyal hayata katılımın ötesinde milli sporcular yetiştiren bir merkez haline geldi. Hedefimiz, engelliler için spor ekosistemini daha da güçlendirmek,” dedi.