USD 32,54
EUR 34,92
ALTIN 2.439,65
BIST100 9.717
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Aylin Coşkun Kimdir? Aylin Coşkun Neden Gündemde, Sinan Akçıl Olayı Nedir?

Müzik piyasasının dikkat çeken isimlerinden Aylin Coşkun gündemin öne çıkan ismi oldu. Şarkıcı Sinan Akçıl ile bir süredir arasının açık olduğu Coşkun hakkında araştırmalar hız kazandı. Aylin Coşkun şarkı yapması karşılığında Sinan Akçıl'a para verdiğini ancak karşılığında ne bir şarkı ne de parasını geri alabildiğini öne sürmüştü. Konunun detayları ise merak konusu oldu. Peki Aylin Coşkun kimdir, neden gündemde? Aylin Coşkun ve Sinan Akçıl olayı nedir? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Aylin Coşkun Kimdir? Aylin Coşkun Neden Gündemde, Sinan Akçıl Olayı Nedir?
21 Kasım 2022 | 15:11
Son Güncelleme:

Aylin Coşkun, çıkardığı parçaların yanısıra açıklamaları ve paylaşımlarıyla da gündemden düşmeyen isimlerin arasında yer alıyor.

Gündemin öne çıkan isimleri arasında yer alan Aylin Coşkun verdiği röportajla magazin gündemine bomba gibi düştü. Coşkun arasında suların durulmadığı Sinan Akçıl hakkında açtı ağzını yumdu gözünü.

Aylin Coşkun-Sinan Akçıl Olayı Ne?

Müzik dünyasında zaman zaman gerginlikler yaşanabiliyor. Şu sıralar yıldızları barışmayan isimler arasında Aylin Coşkun ve Sinan Akçıl var. Yeni şarkılar yapmak istediğini belirten Coşkun, Sinan Akçıl hakkında şaşırtan ifadeler kullanmıştı. Ünlü şarkıcı Akçıl'dan için, ''Sinan'a para verdim, üstünden çok zaman geçti. Şarkı hâlâ ortada yok! Bir de paramın üstüne yattı. Parayı harcadıktan sonra şarkıyı vermek istemez tabii.'' demişti.

''Aylin’e olan borcumu ödeyeceğiz"

Geçtiğimiz gün görüntülenen Coşkun, Sinan Akçıl'ın kendisine olan borcunu hala ödemediğini belirtti. ''Hiç sesi çıkmadı. Sevgililerinden aldıklarını ödesin, benimkine sıra gelir. Bana verdiği şarkılar çok kötüydü. Sinan'ın yaptığı şarkıları beğenmiyorum... Ama o paraya artık tenezzül etmem. Sinan’a küs değilim. Ancak hakkımı da helal etmeyeceğim... Artık bu saatten sonra tenezzül edip, ondan ne para ne de şarkı alırım.'' ifadelerini kullan Aylin Coşkun 2017’de bir şarkı için 7 bin 142 dolar verdiğini açıkladı. Coşkun'un bu sözlerine karşılık 'Valla ne zamanını ne ayrıntılarını hatırlıyorum. İki şarkı yaptım, beğenmemişti. Üçüncüsünü istemişti. Şimdi yardımcıma talimat veriyorum; Aylin’e olan borcumu ödeyeceğiz' sözleriyle dikkat çekti.

Aylin Coşkun Kimdir?

Almanya'da dünyaya gelen Aylin Coşkun İzmir, Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'ni mezunlarındandır. 1997 yılında Miss Globe seçilen Coşkun müziğe olan ilgisiyle şan dersleri almaya başlamıştır. Aylin Coşkun, bu alanda en iyi eğitimlerin verildiği yerlerden biri olan Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Şan ve Solfej bölümün bitirmiştir. Bir süre mankenlik yapan ünlü isim özel bir televizyon kanalında sunuculuk yapmıştır. Coşkun 2000'li yılların başında ilk albümü Masal'ı piyasaya sürmüştür.

Aylin Coşkun Evli mi?

Şarkıcı Aylin Coşkun Volkan Aslan ile 2019 yılında yaptıkları ihtişamlı bir törenle dünyaevine girmişti.