USD 32,54
EUR 34,97
ALTIN 2.426,77
BIST100 9.680
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Avanak Abdi filmi nerede çekildi? Avanak Abdi filmi oyuncuları kimler?

Başrollerinde usta oyuncu Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı Avanak Abdi filminin yönetmenliği Natuk Baytan'a, senaryosu ise Suvai Sualp üstleniyor. Peki bu akşam SHOW TV ekranlarında izleyici ile buluşan Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Avanak Abdi filmi nerede çekildi? Avanak Abdi filmi oyuncuları kimler?
28 Eylül 2022 | 19:45
Son Güncelleme:

AVANAK ABDİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Arkadaşı Nuri ile afiş asarak geçimini sağlayan Abdi, gönlünü afişlerini yapıştırdığı ünlü bir şarkıcı olan Nevin Şenses'e kaptırır. Parasız olduğu için Nevin’in kendisine bakmayacağını düşünen Abdi, bir gün gazinoda sessiz sedasız aşkını izlemektedir. Ancak bir yanlış anlaşılma sonucu gazinodakiler Abdi’yi ünlü mafya olan Urfalı Abdi zannederler ve hürmet ederler. Gazinoda Nevin’in belalısı gangster Barut Osman’ı rezil eden Abdi, Nevin’in de sevgisini kazanır. Barut Osman, Komiser Osman’ın tehdidinden dolayı Abdi’ye elini süremezken yanlış anlaşılmanın neticesinde işler gitgide karmaşıklaşır.

AVANAK ABDİ FİLMİNİN OYUNCULARI

Abdi: Kemal Sunal
Nevin Şenses: Ayşen Gruda
Barut Osman: Ünal Gürel
Nuri: Necdet Yakın
Simsar Cafer: Ali Şen
Komiser: Atilla Ergün
Urfalı Apti: Yadigar Ejder
Menajer Erto: Macit Flordun
Barut'un adamı: Arap Celal
Barut'un adamı: Sönmez Yıkılmaz

AVANAK ABDİ FİLMİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

1978 yılında seyirciyle buluşan Avanak Abdi filminin çekimleri İstanbul'un farklı bölgelerinde gerçekleşse de, çekimler çoğunlukla Fatih Cankurtaran’da yapıldı.