USD 32,36
EUR 34,94
ALTIN 2.325,18
BIST100 9.121
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Atatürk Ferizli'de Saygıyla Yad Edildi

Türkiye Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 84’üncü yılında tüm yurtta olduğu gibi Ferizli'de de saygıyla anıldı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri, Ferizli Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından Ferizli Halit Narin Okulunda devam etti.

Atatürk Ferizli'de Saygıyla Yad Edildi
10 Kasım 2022 | 15:14
Son Güncelleme:

09.05’te hayat durdu

Ferizli’de 10 Kasım Atatürk’ü anma günü dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Ferizli Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen çelenk töreniyle Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk saygıyla anıldı.

Buradaki törende Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı ve Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu tarafından Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri, Atatürk Anıtı'na bırakıldı.

Saatler 09.05’i gösterdiğinde ise adeta hayatın durduğu Ferizli’de siren eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okunarak bayraklar yarıya çekildi. Sürücüler kontak kapatıp araçlarından çıkarak, yayalar da bulundukları yerde Atatürk’e saygı duruşunda bulundu.

Atatürk’ü anma etkinliklerine Halit Narin Okulunda devam edildi

Atatürk’ü Anma programı, çelenk töreninin ardından saat 09.30’da Ferizli Halit Narin Okulunda düzenlenen programla devam etti. Öğrencilerin sunduğu birbirinden duygulu Atatürk konulu gösteriler salondakilere duygu dolu anlar yaşattı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Ferizli Halit Narin Orta Okulu Müdürü Sedat Çaylak, günün anlam ve önemini belirten duygusal bir konuşma yaptı. Atatürk’ü anlatan video sunumunun ardından öğrencilerin sırasıyla sunduğu şiirler, koro, oratoryo gösterileri ve zeybek oyunu ile 10 Kasım Atatürk’ü Günü etkinlikleri sona erdi.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinliklerine, Ferizli İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, askeri ve sivil erkân ile öğrenciler katıldı.