USD 32,33
EUR 34,77
ALTIN 2.388,31
BIST100 10.260
İHBAR hattı 0552 642 79 79

ATAMA YER DEĞİŞTİRME KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sağlık Bakanlığı'na bağlı çalışan sözleşmeli sağlık personelinin eş durumu atama ve mazerete bağlı yer değiştirme başvuruları 5 Şubat 2024 itibarıyla sona erdi. Peki ATAMA YER DEĞİŞTİRME KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

ATAMA YER DEĞİŞTİRME KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
20 Şubat 2024 | 15:24
Son Güncelleme:

Yer değişikliği için başvuruda bulunan adaylar, ilan edilen boş sözleşmeli personel pozisyonlarının dağılımını gösteren liste üzerinden taleplerini oluşturdular. Başvuranların aile birliği mazeretine bağlı yer değişikliği talepleri, uygun olanlar için noter tarafından kura ile yerleştirilecek. Ancak ilan edilen pozisyon sayısının yetersiz olması durumunda, yerleştirme işlemleri yapılamayan adayların yer değişiklikleri, bir sonraki kura dönemine kadar bekleyecek.

Başvuruların incelenmesi sonucunda uygun görülen veya görülmeyen başvurular ile ilgili sonuçlar, ret gerekçeleriyle birlikte 23 Şubat 2024 Cuma günü EKİP üzerinden ilan edilecek. Elektronik ortamda yapılan bu duyuruya itirazlar alınacak ve sonuçlar yine EKİP üzerinden duyurulacak. Sağlık Bakanlığı eş durumu yer değişikliği atama sonuçlarının adaylar için merakla beklenen bu duyurusu, önümüzdeki günlerde yapılacak. Adaylar, sonuçların açıklanmasıyla birlikte atama süreçlerini takip edebilirler. Konuya ilişkin resmi açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.