USD 42,51
EUR 49,59
ALTIN 5.801,80
BIST100 11.007

Atakum Belediyesi Kent Lokantası Kapılarını Açıyor

Samsun’un Atakum ilçesinde, Atakum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kent Lokantası 11 Aralık 2024’te hizmet vermeye başlıyor. Vatandaşlar, uygun fiyatlarla lezzetli yemeklerin sunulduğu lokantadan yararlanabilecek.

10 Aralık 2024 | 20:22
Son Güncelleme:
Atakum Belediyesi Kent Lokantası Kapılarını Açıyor - Sayfa 1

Atakum Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği Kent Lokantası projesini tamamladı. Hasan Ali Yücel Gençlik Bilim ve Sanat Merkezi’nin giriş katında hizmet verecek olan Kent Lokantası, 11 Aralık 2024 tarihinde saat 12.00’den itibaren vatandaşlara kapılarını açacak.

Atakum Belediyesi Kent Lokantası Kapılarını Açıyor - Sayfa 2

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, projenin hayata geçirilmesinden duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Göreve geldiğimden beri halk odaklı projeler gerçekleştireceğimizi söyledik. Kent Lokantası, bu anlayışımızın bir ürünü olarak hayata geçiyor. Vatandaşlarımız burada ekonomik fiyatlarla zengin menülerden yararlanabilecek. Bu hizmetle Atakum halkına destek olmayı hedefliyoruz,” dedi.

Atakum Belediyesi Kent Lokantası Kapılarını Açıyor - Sayfa 3

Lokantada, usta aşçılar tarafından hazırlanan geniş menü seçenekleri vatandaşlara sunulacak. Ekonomik şartların herkesi etkilediği bir dönemde, Kent Lokantası, bütçeye uygun ve lezzetli yemekleriyle halkın büyük bir ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.