USD 32,60
EUR 34,80
ALTIN 2.497,58
BIST100 9.469
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Atabek: Hendek, teröre karşı net olmayanlarla sandıkta hesaplaşacak

Seçim çalışmalarını Hendek’te sürdüren Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Milletimiz ayın 14’ünde cevabını verecek. Hendek, teröre karşı net olmayanlarla sandıkta hesaplaşacak” şeklinde konuştu” dedi.

Atabek: Hendek, teröre karşı net olmayanlarla sandıkta hesaplaşacak - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönemde de milletvekili adayı olan Çiğdem Erdoğan Atabek, şehrin tüm bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Atabek: Hendek, teröre karşı net olmayanlarla sandıkta hesaplaşacak - Sayfa 2

Adeta sahada ayak basmadık yer bırakmayan Milletvekili Atabek, seçim çalışmaları kapsamında Hendek’teydi. Atabek’e Hendek’te AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Türkseven, İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve ilçe teşkilatının yöneticileri eşlik etti.

Atabek: Hendek, teröre karşı net olmayanlarla sandıkta hesaplaşacak - Sayfa 3

Hendek’te gerçekleştirdiği saha programlarını değerlendiren Çiğdem Erdoğan Atabek, “Sakarya’mızın 16 ilçesi de bizim için çok kıymetli. Geride bıraktığımız dönemde her birine ayrı ayrı hizmet götürebilmek için çalıştık. Yeni dönemde de aynı gayretle devam edeceğiz. Sahada vatandaşımızla olmaktan keyif alıyoruz. Vatandaşımız da sağ olsun Cumhurbaşkanımıza ve biz yol arkadaşlarına ayrı bir sevgi besliyor. Hendek programlarında gördük ki vatandaşımız kararını çoktan vermiş. İlçe teşkilatımız da rekor bir oy oranına hazırlık yapıyor. Bizleri bağrına basan Hendekli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Atabek: Hendek, teröre karşı net olmayanlarla sandıkta hesaplaşacak - Sayfa 4

Milletvekili Atabek “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hükümetimiz yerli ve milli projelerimizi bir bir hayata geçiriyor. Sakarya’da üretilerek raylara indirilen elektrikli milli trenimiz ve yine Sakarya’da üretilerek Cumhurbaşkanımızın katılımıyla TSK’ya teslim edilen Altay tankımız göğsümüzü kabartıyor. Üstelik bunlar sadece Sakarya’da hayata geçirilen yerli ve milli projeler. TCG Anadolu Gemisi ve Milli Muharip Uçağımız Kaan’ı görüp de tüyleri diken diken olmayan var mı? Bunun yanında Türkiye artık kendi doğalgazını kendi petrolünü çıkarıyor. Bu büyük ve güçlü Türkiye’nin ayak sesidir. Türkiye’nin Yüzyılı başlıyor” ifadelerini kullandı.