USD 32,50
EUR 34,69
ALTIN 2.499,53
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Atabek: Daha Güçlü Bir Zafer İçin Doğru Adımlarla Yola Devam

AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönem adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, milletvekili adayları Ertuğrul Kocacık ve Kürşat Kılıç bir kez daha Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu. Şehri sokak sokak dolaşıp, STK’ları ziyaret ettiklerini ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ettiklerini ifade eden Atabek: “Yeni ve çok daha güçlü bir zafer için doğru adımlarla yola devam” dedi.

Atabek: Daha Güçlü Bir Zafer İçin Doğru Adımlarla Yola Devam - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili adayları, saha çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Adapazarı seçim programları kapsamında AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönem adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, milletvekili adayları Ertuğrul Kocacık ve Kürşat Kılıç, esnaf, STK ve mahalle buluşmaları gerçekleştirdi.

Atabek: Daha Güçlü Bir Zafer İçin Doğru Adımlarla Yola Devam - Sayfa 2

AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilatı’nda buluşan adayların seçim programları kapsamında, Atatürk Bulvarı, Saraçlar Sokak, Eskireji Sokak, Karaağaç Bulvarı, Fabrika Caddesi, Sakarya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Güzergahı ve 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde esnafla bir araya gelindi; Haykoop,  Cezaevi-Serdivan Hattı ve 15 Temmuz Camili Mahallesi Minibüs Durakları, Adapazarı Süt Üreticileri Birliği, Muhtarlar Federasyonu, APEK, SEAH, SBB Sosyal Gelişim Merkezi, Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri, Ziraat Odası ve Türk Metal İş Sendikası ziyaret edildi; Bağlar ve Süleymanbey mahallelerinde vatandaşlarla buluşuldu.

Atabek: Daha Güçlü Bir Zafer İçin Doğru Adımlarla Yola Devam - Sayfa 3

Adaylara Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Milletvekili Adayı Ertuğrul Kocacık’la birlikte seçim programlarına katıldı.

Atabek: Daha Güçlü Bir Zafer İçin Doğru Adımlarla Yola Devam - Sayfa 4

AK Adayların tam saha çalışmalarını gayretle devam ettirdiğini vurgulayan AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Şehrimizi sokak sokak dolaşıyor, STK’larımızı ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Kadrolarla 14 Mayıs’tan sonra da her alanda inşaallah dönüşüm hareketi devam edecek. Yeni ve çok daha güçlü bir zafer için doğru adımlarla yola devam.” diye konuştu. Adapazarı Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve açılışa hazırlanan Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde de bulunan Atabek, “Belediye Başkanımız Mutlu Işıksu’yu ve ekibini tebrik ediyorum. İnşaat çalışması sırasında hiçbir ağaca dokunmadan, doğayı koruyarak yapılan Meserret Bahçe Sosyal Tesisleri, kıymetli hemşehrilerimize şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.