USD 32,37
EUR 34,95
ALTIN 2.325,67
BIST100 9.089
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Atabek Aday Adaylığına Genel Merkez'den Başvurdu

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, 14 Mayıs seçimleri için resmi aday adayı başvurusunu Genel Merkez'den yaptı.

Atabek Aday Adaylığına Genel Merkez'den Başvurdu
16 Mart 2023 | 19:00
Son Güncelleme:

Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birine doğru giderken, AK Parti'de aday adayı başvuruları da tüm hızı ile devam ediyor. Aday adaylık başvurusu yapmak isteyen isimler evraklarını tamamlayıp teslim ederken, mevcut vekiller de başvularını Ankara'dan gerçekleştiriyor.

Bugün başvurusunu yapan isimlerden biri de AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek oldu.

Atabek başvurusunu AK Parti Genel Merkezinden yaptı. Aday adaylık başvurusunun ardından konuşan Atabek, "Niyet Hayr, Akibet Hayr… Türkiye Yüzyılının en önemli seçimi olan 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Sakarya Milletvekili aday adaylığı için başvurumu AK Parti Genel Merkezi’mizden yapmış bulunmaktayım. Seçimlerin Milletimize, Sakarya’mıza, Ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum" dedi.

Atabek'in aday adaylık başvurusuna sosyal medyadan çok sayıda isim de tebrik ederek destek verdi.

MİLLETVEKİLLERİ DE ADAY ADAYI BAŞVURUSU YAPIYOR MU?

Bilindiği gibi AK Parti'de mevcut milletvekilleri de parti tüzüğü gereği aday adayı başvurusunu resmen yapmak zorunda. Milletvekilleri aday adayı başvurusunda bulunuyor ama normal aday adaylarından farklı olarak parti içi temayül yoklamasına tabi tutulmuyor