USD 32,52
EUR 34,56
ALTIN 2.492,83
BIST100 9.548
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Atabek: 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız

AK Parti Sakarya Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek seçim çalışmalarına Adapazarı’nda devam etti. İlçede büyük ilgi gören Atabek, “14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak, Sakarya olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye her zaman olduğu gibi en güçlü desteği vereceğiz.” Dedi.

Atabek: 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız - Sayfa 1

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Yeni Dönem Milletvekili Adayı Çiğdem Erdoğan Atabek, seçim çalışmaları kapsamında Adapazarı’nda vatandaşlarla buluştu.

Atabek: 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız - Sayfa 2

Atabek’e Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Kadın Kolları Başkanı Hatice Genç, Gençlik Kolları Başkanı Efe Kuşdili, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Atabek: 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız - Sayfa 3

İlk olarak Adapazarı İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen Atabek, Adapazarı Belediyesi tarafından Şeker Mahallesi Çocuk Hakları Sokağı’ndaki Çocuk Hakları Festivalinin açılışını yaptı; ardından ise Seyyar Giyimciler ve Tuhafiyeciler Esnaf Odasını ziyaret etti.

Atabek: 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız - Sayfa 4

Katlı Pazar Yerinde esnaflara hayırlı işler dileyen Atabek, akşam ise Erzurumlu iş insanlarının Seçim 2023 istişare toplantısına katıldı. Son olarak ise Çamyolu Mahallesinde düzenlenen mitinge katılan Atabek, büyük ilgi ve destek gördü.