Artvin'de Şiddetli Hava Koşulları: Şavşat ve Yusufeli'nde Eğitime Ara Verildi
Artvin’in Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle 16 Aralık Pazartesi günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Artvin'de etkili olan şiddetli kar yağışı ve olumsuz hava koşulları hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Şavşat ve Yusufeli ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksamalar göz önünde bulundurularak 16 Aralık Pazartesi günü eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.
Şavşat Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İlçemizde devam eden olumsuz hava koşulları sonucunda ulaşımda yaşanabilecek aksamalar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile halk eğitim merkezinde eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurumlarında görev yapan hamile ve engelli personel de aynı tarihte idari izinli sayılacaktır.”
Yusufeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de benzer bir açıklama yaparak, ilçede 16 Aralık'ta okulların tatil edildiğini duyurdu.
