Artvin-Ardahan Karayolunda Heyelan! Trafik Yoğun Çalışmalarla Açıldı
Artvin-Ardahan karayolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapandı. Karayolları ve belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu kaya parçaları temizlenerek yol yeniden ulaşıma açıldı.
Artvin-Ardahan karayolunun 19. kilometresinde bulunan Varyant mevkiinde gece saatlerinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan dev kaya parçaları karayolunu tamamen kapatarak uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar sonrası bölgeye Karayolları ve belediye ekipleri sevk edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından ekipler, yola düşen kaya ve toprak yığınlarını temizlemek için yoğun bir çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.