USD 32,32
EUR 35,13
ALTIN 2.298,59
BIST100 9.054
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Arifiye’de Çöp Taksi Dönemi

Arifiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğün tarafından ilçedeki temizlik çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için “ Çöp Taksi ” uygulaması başlattı.

Arifiye’de Çöp Taksi Dönemi
02 Eylül 2021 | 11:29
Son Güncelleme:

Yaptığı yeni yatırımlarla vatandaşın ayağına hizmet götürmeyi hedefleyen Arifiye Belediyesi ilçedeki temizlik çalışmalarının daha hızlı yapılabilmesi için geliştirilen ‘Çöp Taksi’ normal çöp toplama araçlarına göre daha fonksiyonel olarak hizmet verecek. Özel olarak tasarlanan ve her yere girebilme özelliği olan Çöp Taksilerle, vatandaşların ‘Alo Çöp Taksi’ diyerek bir telefonla çöp hizmeti alabilecekler. 229 10 10 numaralı telefonla sunulan hizmet, ilçe merkezi ve tüm kırsal mahallelerde geçerli olacak. Çöp Taksiler ihbar üzerine bölgeye giderek çöplerin hızla toplanmasını sağlayacak

TEMİZLİK HİZMETİ KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ

Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; Büyüyen ve gelişen Arifiye’mizde ihtiyaçlar her geçen gün artıyor. Bizler de araç filomuzu 1 adet çöp taksi ile güçlendirmeye devam ediyoruz. Çöp taksimiz standart temizlik araçlarının giremediği noktalarda devreye girecek. Özellikle yatak, koltuk, yanıcı madde gibi atıkların taşınmasında yardımcı olacak. Hem hacim yönüyle hem estetik görünümüyle Arifiye’mize artı katacağına inanıyorum. İlçemize hayırlı olsun.” Dedi.