Arifiye Belediyesine Bakanlıktan Greyder Desteği
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Arifiye Belediyesine Hidromek 600 MG model greyder hibe etti. Yeni iş makinesi, ilçedeki yol yapımı, altyapı düzenleme ve karla mücadele çalışmalarında kullanılacak.
Arifiye Belediyesi, araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belediyeye Hidromek markalı, 600 MG model kazıcı riper aparatlı greyder hibe edildi.
Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan yeni greyder; imar yollarının açılması, stabilize yol düzenleme, altyapı sonrası zemin tesviyesi, yol bakım ve genişletme ile kış aylarında karla mücadele çalışmalarında kullanılacak.
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başta olmak üzere katkı sağlayan tüm isimlere teşekkür ederek, “Yeni greyderimizle hizmetlerimizi daha hızlı ve etkin şekilde sürdüreceğiz. Arifiyemize hayırlı olsun.” dedi.