Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nde bulunan alt geçidi boyayarak temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bakım ve onarım çalışmalarıyla ilçedeki altyapı ve üstyapı hizmetleri bayram öncesi yenileniyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki parklar, yeşil alanlar biçme, budama çalışmalarını hızlandırdı. Bayramda vatandaşların daha yeşil ve bakımlı bir çevrede zaman geçirmesi hedefleniyor.
Arifiye Belediye Başkanı, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, "Vatandaşlarımızın bayramı en iyi şekilde karşılaması için tüm birimlerimizle yoğun çaba sarf ediyoruz. Temizlikten denetimlere, altyapıdan parklara kadar her alanda bayram hazırlıklarımız devam ediyor. Amacımız, halkımıza daha güzel ve huzurlu bir Arifiye sunmaktır." ifadelerini kullandı.