USD 32,35
EUR 35,13
ALTIN 2.302,01
BIST100 9.080
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Arifiye Belediyesinden 3 Yeni Park

Arifiye’de vatandaşların ve çocuların nefes alabileceği yeşil alan ve park yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Arifiye Belediyesi, Arifbey, Fatih ve Neviye Mahallelerine 3 yeni park daha kazandırdı.

Arifiye Belediyesinden 3 Yeni Park
23 Eylül 2021 | 09:48
Son Güncelleme:

Arifiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeye bir yandan yeni parklar kazandırırken bir yandan da mevcut parkların bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Arifbey, Fatih ve Neviye mahallelerinde yapımı tamamlanan 3 yeni park vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapımı kısa sürede tamamlanan parklarda çocuk oyun aletlerinin yanı sıra, sosyal ve spor aktivitelerinin yapılabileceği teknik donanımlar da bulunuyor. Parklarda çocukların eğlenebilecekleri oyun gruplarının yanı sıra, büyüklerin de yorgunluklarını atabilecekleri dinlenme alanları ve yürüyüş yolları da bulunuyor.

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin dinlenebilecekleri, nefes alacakları, günün stresini atacakları yeşil alan ve park yapım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. En son yapım çalışmaları devam eden Arifbey, Fatih ve Neviye Mahallelerindeki çocuk parklarımızı da tamamladık. Vatandaşlarımızdan ricamız kısıtlı bütçe kaynaklarıyla yapılan bu hizmetlere sahip çıkmaları, onları koruyup kollamalarıdır. Parklara zarar veren şahısları gördüklerinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünü bilgilendirmelidir.” dedi.