USD 32,59
EUR 34,80
ALTIN 2.508,16
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Arifiye Belediyesi geleceğe sahip çıktı

Sakarya’nın içmesuyunu karşılayan sapanca Gölü’nde Arifeye Belediyesi ekipleri temizlik çalışması yaptı. Başkan Karakullukçu, “Su demek gelecek demektir” dedi.

Arifiye Belediyesi geleceğe sahip çıktı
03 Şubat 2023 | 10:42
Son Güncelleme:

Sapanca Gölü’nün Arifiye İlçesi kesiminde kalan gölbaşı ve çevresinde sıkı bir çalışma temposu içinde çalışma yapan ekipler, kıyı şeridindeki yüzlerce kilo çöp, evsel atık ve moloz gibi topladı. Sakarya’nın içmesuyunu karşılayan Sapanca Gölü’nde yapılan çalışmaları yakından takip eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Belediye olarak göl kıyısında düzenli olarak temizlik çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz gölbaşını komple temizledi” dedi.

Dünyanın su anlamında yeni bir açılıma girdiğini anımsatan Başkan Karakullukçu; “Şurası bir gerçek ki su demek gelecek demektir. Su hayattır. İşte bizler bu anlayışla bütün sularımıza sahip çıkmalıyız. Sularımızı korumalıyız. Dolayısıyla vatandaşlarımızdan sadece Sapanca Gölü ve çevresinde değil nerede olursa olsun sularımızı mutlaka korumalılar. Bu hassasiyeti de çocuklarına öğretmeliler” dedi. Arifiyeliler ise başkan Karakullukçu’nun su ve göle olan hassasiyetinden dolayı bir kez daha teşekkür etti.