USD 32,59
EUR 34,78
ALTIN 2.509,35
BIST100 9.693
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Aracın motorunda Bolu'dan Düzce'ye gitti

Bolu’da satılan bir aracın motor kısmına giren ve Düzce’ye gelen yavru kedi itfaiye ekibince araçtan çıkarıldı.

Aracın motorunda Bolu'dan Düzce'ye gitti
10 Haziran 2021 | 14:03
Son Güncelleme:

KEDİYİ GELİP ALDILAR
Düzce’de, önceki gün hafif ticari aracın motor kısmına giren yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahibi bulunmayan kedi itfaiye müdürlüğüne götürülerek beslendi. Kedinin kurtarılma anlarını haberlerde gören Bolu’da oto galericilik yapan Mustafa Samurkaş ve Musa Alagöz, kedinin kendilerine ait olduğunu anlayınca Düzce’ye geldi. Bolu’da satılan hafif ticari aracın içinde Düzce’ye kadar geldiği anlaşılan kedi, itfaiyeciler tarafından sahiplerine teslim edildi.

KEDİYE GALERİDE BAKIYORLAR
Mustafa Samurkaş ve Musa Alagöz yavru kedi ve annesine Bolu'da işlettikleri oto galeri firmasının bahçesinde baktıklarını söyledi. Samurkaş kedilerinin bulunduğu için mutlu olduklarını belirterek, “Oto galeri firmamızın bahçesinde kaybettiğimiz yavru kedimiz, sattığımız aracın kaputuna gizlenerek Düzce'ye kadar gelmiş. Yavru kediyi çıkan haberlerde tanıdık. Hem şaşırdık hem de çok mutlu olduk. Düzce'ye gelirken yanımızda yavru kedinin annesini de getirdik. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeline kedimizi kurtarıp himaye altına aldıkları için çok teşekkür ederiz." dedi.

YAVRU KEDİ EVİNE KAVUŞTU
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Kahraman yavru kediyi yuvasına kavuşturdukları için mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Yavru kediye itfaiye bahçesinde 4 gün titizlikle bakıyorduk. Bolu’da başlayan macera Düzce’de bitti. Sahibine kavuştuğu için mutluyuz.” diye konuştu.