USD 32,38
EUR 34,73
ALTIN 2.431,94
BIST100 10.020
İHBAR hattı 0552 642 79 79

Ankara’da ikinci komşu cinayeti: 1 ölü, 5 yaralı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde gürültü nedeniyle komşular arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. İlçede aynı gün meydana gelen komşu kavgasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı.

Ankara’da ikinci komşu cinayeti: 1 ölü, 5 yaralı
26 Kasım 2023 | 10:48
Son Güncelleme:

Edinilen bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Keçiören ilçesi Sancaktepe Mahallesi 1586/1 cadde üzerinde bulunan Sancak Apartmanı'nda meydana geldi. Binada devam eden tadilat nedeniyle komşular arasında gürültü tartışması çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesinin ardından Recep Ö., ruhsatsız tabancası ile Kerim Tokgöz, Fatma Ö., E.T., Z.T., M.T ve H.T.’yi vurdu.

Bir kişi hayatını kaybetti
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Kerim Tokgöz, hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavi işlemleri devam ediyor.

Katil zanlısı motosiklet ile kaçtı
Katil zanlısının olayın ardından ruhsatsız tabancayı olay yerinde bırakarak üzerine kayıtlı motosiklet ile kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Aynı gün içinde ikinci komşu cinayeti
Öğlen saatlerinde yaşanan olayda ise 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralanmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Sincan ilçesinde yaşanan olayda 5 kişi hayatını kaybetmişti.