Yunus Tever'den Nevzat İnanç’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Sakarya İl Başkan Yunus Tever ve İl Başkan Yardımcısı Fatih Balkancı, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan Nevzat İnanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Sakarya İl Başkan Yunus Tever ve İl Başkan Yardımcısı Fatih Balkancı, Sakarya’ya yeni atanan Gençlik ve Spor İl Müdürü Müdürü Nevzat İnanç‘ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Konuklarıyla yakından ilgilenen ve ziyaret için teşekkür eden Müdür Nevzat İnanç, Sakarya’daki çalışmalar, gençlik ve spor projeleri ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Başkan Yunus Tever, ziyareti sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı;

"Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Nevzat İnanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliği ve ilgisi için Kıymetli Müdürümüze teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyorum.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti