Yüce: Günübirlik değil yüz yıllık ihtiyacı karşılayabilecek hizmetler

HES’ten 10 bin hanelik elektrik ve Esentepe Park

Yüce, konuşmasının devamında kurulan 3 hidroelektrik santralde 10 bin hanenin ihtiyacını karşılayacak elektriği ürettiklerini belirtti. Ayrıca bölgeye tarihin en yüksek yatırımlarıyla altyapı, üstyapı, içmesuyu, kanalizasyon yatırımlarını kazandırdıklarını kaydeden Başkan Yüce, sosyal hayata katkı sunmak için işletmesini aldıkları Pamukova Esentepe Park’ta bölgenin güzel manzarasında halka uygun fiyata hizmet sunduklarını ifade etti.

Yüce, “Pamukova’mız için de göreve geldiğimiz günden bu yana birçok yatırım ve projeyi hayata geçirdik.  61 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptık. 2 kilometre beton yol çalışması yaptık. Seri asfalt ve bakım için 72 bin 233 ton asfalt kullandık. Diğer yatırımlarla birlikte Pamukova’mıza yol bakım alanında toplamda 32 Milyon 479 bin 541 TL yatırım yaptık” dedi.

Başkan Yüce bölgedeki hizmetleri ikiye katlayacaklarını belirterek, “Pamukova’ya yapılan hizmetlerimizi inşallah ikiye katlayacağız. Ana gövde olarak Pamukova’nın sorunları çözüme kavuşturduk. Hedefimiz vatandaşımızın günlük hayatını kolaylaştırmak, yaşam standartlarını yükseltmektir. Günübirlik değil yüz yıllık ihtiyacı karşılayabilecek hizmetler yapıyoruz” ifadelerini kullandı.