Van merkezli 2 ilde terör operasyonu; 8 gözaltı

Van merkezli 2 ilde, teröre yardım ve yataklık yapan şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, aralarında HDP eski ilçe Eş Başkanının da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığı ve Van İl Jandarma Komutanlığınca, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yapıldı.

Terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında 'Kanuna Muhalefet', 'Terör Örgütüne üye olmak ve terör örgütüne bilerek isteyerek yardım/yataklık etmek' suçlarından, haklarında arama kararı bulunan şüphelilere yönelik Van ve Mardin'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında HDP eski İlçe Eş Başkanının da bulunduğu 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Randevu nasıl onaylanır? İşte adım adım izlenecek yol! Feci kazada acı detay! İlk müjde yürürlüğe girdi Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi Resmi Gazete'de Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz