Ulaşıma zam talebini görüştüler!

SESOB Başkanı Hasan Alişan, birliğe bağlı Şoförler Odası Başkanları ile birlikte bir araya gelerek, ulaşıma zam talebiyle ilgili karşılıklı olarak istişarelerde bulundu.

Sakarya'da yaklaşık 2 ay önce toplu taşımaya yapılan zammın akaryakıt fiyatlarına gelen zamlarla erimesinin ardından şoför esnafları, zarar ettiklerini belirterek, yüzde 30-35 oranında yeni zam için UKOME'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Sakarya'da ulaşıma zam kararı gündemdeki yerini korurken, bugün Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde (SESOB) önemli bir toplantı yapıldı.

Toplantıya başkanlık eden SESOB Başkanı Hasan Alişan, birliğe bağlı Şoförler Odası Başkanları ile birlikte bir araya gelerek, ulaşıma zam talebiyle ilgili karşılıklı olarak istişarelerde bulundu.

Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Dev final TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak! Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezası ağırlaşıyor: Görüşmeler sürüyor 2024 Bike Fest başladı: Dünya yine Sakarya’yı izleyecek Şehrin en işlek caddesi boks ringine döndü