Türkiye'ye geri dönüyor!

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, Orlando'dan resmen ayrıldı. Spor medyasında yer alan bilgilere göre; Gervinho'nun sözleşmesini feshetmeye çalışan Trabzonspor, yerine Nani'yi getirmeye hazırlanıyor.

Sezon başı yaptığı transferlerle lige damgasını vuran Trabzonspor, devre arasında da hız kesmeyecek. Çapraz bağları kopan Gervinho, Bordo-Mavililer'i kanatlarda zor duruma düşürdü. Karadeniz ekibi tecrübeli kanat oyuncusunun sözleşmesini feshetmeye çalışıyor.

ALACAĞI VERİLECEK
Trabzonspor, Gervinho'yu 1 milyon euro civarı bir ücretle yollamaya çalışacak. Orlando'ya veda eden 35 yaşındaki Nani, fiziksel olarak halen çok formda.


BONSERVİSLİ TRANSFER RİSKLİ
Bordo-Mavililer, şampiyonluk yolundaki takımın ekonomik dengesini bozmak istemiyor. Kalitesi ve maliyeti belli olan Nani, risksiz bir transfer olarak görülüyor. Ancak Gervinho meselesinin halledilmesi gerekiyor.

LPG'ye indirim geliyor Başkan Işıksu: Birlikte Rahmet Var Yeni müfredatta "tarih" eğitiminde köklü değişiklik Başkan Alemdar: Türkiye'mizi inşa eden emekçimizin bayramını kutluyoru Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi Büyükşehir’den dolandırıcılık açıklaması!