The Protoge ( Çırak) Filmin Konusu Nedir? The Protoge ( Çırak) Filminin Oyuncuları Kimler?

2021 yılında gösterime giren The Protege ( Çırak) filmi kadrosunda pek çok başarılı oyuncu barındırıyor. Başrollerinde Samuel L. Jackson, Maggie gibi oyuncular bulunuyor. Martin Campbell'in tarafından yönetilen bu film, sevilen aksiyon- gerilim türü yapımları arasında yer alıyor.

The Protege ( Çırak) Filminin Konusu

Dünyanın en yetenekli kiralık katili olan Anna, efsane olmuş suikastçı Moody tarafından yetiştirilmiştir. Moody, Anna'yı çok küçükken kurtarmıştır. Ona hayatta kalmak gibi her türlü bilgiyi öğretir. Anna'nın hem akıl hocası hem de ailesi gibi olan Moody, öldürüldüğünde Anna intikamını almak için harekete geçer.

Anna rakibi Rembrandt ile Moody öldürenlerin intikamını almak için birlik olur. Bunun içinde Vietnam'a gitmek zorundadırlar.

The Protege Filminin Oyuncuları

Maggie Q
Michael Keaton
Robert Patrick
Samuel L.Jackson
Ray Fearon
Madalina Anea
Lili Rich
David Rintoul
Patrick Malahide
Gong Li
Ekaterine Baker
Gamba Cole

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti