Tatangalar'dan şampiyonluk mesajı

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı.

Tatangalar yaptıkları yazılı açıklamada, Sakaryaspor ile ilgili beklentilerini sıralarken, ekonomik bağımsızlığını kazanmasını, takıma diğer branşlarda da yetiştirici özelliğinin tekrar kazandırılması gerektiğini yönünde çağrıda bulundu.

Tatangalar tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle:

Değerli Sakaryasporlular;
İlk olarak, yıllarca süregelen hasreti dindiren futbolcularımıza, teknik heyetimize, idari personelimize ve yönetim kurulumuza şükranlarımızı sunarız.

Yıllardır emek verdiğimiz ve çileler çektiğimiz 3. ve 2. ligler serüvenimize bu sezon son verdik. Şimdi önümüzde bir bu kadar uzun ve ciddi bir yol var. Dikkat edilmesi gereken yer ise bu liglerden kurtulmamız değil; futbolun en üst sahnesine layık olan takımımızın, geçmişinden ders çıkararak başarıya koşmasıdır. Geçen 12 yılda hiç bir öğretmenden öğrenemeyeceğimiz, hiç bir kitapta okuyamayacağımız bilgiler ve tecrübeler edindik.

Hepimizin malumudurki Sakaryaspor’umuzu kapanmaya iten bu sorunları gidermek hiç de kolay olmadı. Kimimiz su, kimimiz simit satarken… Sakaryaspor’umuz uğruna “Benim Şehrim Benim Takımım” yazılı stickerları satarak ödedik tesislerimizin elektrik faturasını.

Sakaryaspor’a gönül veren herkesin farkında olması gereken husus ise bugünden itibaren başlayan yeni kavgamızın Çark Caddesi’nde “Henüz Ölmedik” diye bağırmak kadar yüce olduğudur.

Beklentimiz “Kurtulaşa Kadar Savaş” mottosuyla Sakaryaspor’un, şehri kucaklayan ve ülkesinin değerlerine katkı sağlayan misyonununu, evrensel bakış açısı ve çağa ayak uyduracak seviyedeki vizyonu çerçevesinde yerine getirmesidir. Kendi ayakları üzerinde durabilmesi adına ekonomik bağımsızlığının sağlanmasını da ayrıca beklemekteyiz.
Şüphesiz ki Sakaryasporluluk bilinciyle spor yöneticiliğinin temel kavramlarına riayet edildiği sürece, Anadolu Güneşi’nin en az eski günlerde ki gibi Türk sporuna yön vermesi kaçınılmazdır. Tüm bunlara ek olarak, bir spor kulübünün olması gerektiği gibi futbol haricinde ki diğer branşlarda da Sakaryaspor’un varolması Sakaryaspor yetiştirici özelliğini tekrar kazanmamız beklentimizdir.

Açıklamamıza son verirken ihmaller neticesinde eski kötü günlerle gelecekte tekrar karşılaşabileceğimizi ve o çileleri tekrar çekebileceğimizi hatırlatıyor, bunun olmaması için ayakları yere basan bir yönetim tarzıyla Sakaryasporluluk bilincine sahip ehliyetli ve eğitimli kişilere emanet ettiğimiz Sakaryaspor’un yönetimine, Sakaryaspor’un her sorunundan sorumlu olduklarını bir kez daha hatırlatıyoruz.

Saygılarımızla…
TATANGALAR

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı Jandarmadan kaçakçılık operasyonu: 1 gözaltı