Soma'da maden ocağında göçük yaşandı: 1 ölü, 1 yaralı!

Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte Adem Balta (35) hayatını kaybetti. 1 işçi de hafif şekilde yaralandı.

Olay, dün saat 04.30 sıralarında Soma ilçesi Eynez Mahallesi'nde faaliyet gösteren özel bir maden ocağında meydana geldi. Ocağın P2 panosu 260'ıncı metrede tahkimat değişimi tarama sırasında çökme oldu.

Göçükte Adem Balta ve A.O.K. (26) yaralandı. Yaralılar, Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Adem Balta, doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti. A.O.K. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı