Serdivan'ın Göbeğinde Akıl Almaz Kaza

Serdivan’da dönel kavşak çıkışındaki 2. Cadde'de motosikletin otomobile çarpması sonucu sürücü ve arkasındaki şahıs yere savruldu. İkili, sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyerek ambulans ve polis çağrılmasını reddetti.

This browser does not support the video element.

Serdivan Belediyesi ve AVM'ler civarında bulunan dönel kavşak çıkışında meydana gelen kazada motosiklet, yayaya yol vermek için duran otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve arkasındaki yolcu yere savruldu. Olay sonrası hafif yaralanan ikili, kendileri için ambulans çağrılmasını istemedi.

Kaza, ilçe merkezinde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bir noktada yaşandı. Görüntülere göre motosiklet sürücüsü, yaya geçidi üzerindeki yayaya yol vermek için duraksayan otomobili fark edemeyerek araca sağ kısmından çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet ve üzerindeki iki kişi yola savruldu. Olay anını gören çevredekiler kazazedelerin yardımına koştu.

Kazanın ardından kısa süreli panik yaşanırken, motorda bulunan ikilinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine polis ya da sağlık ekipleri çağrılmadı. Kazaya karışan taraflar kısa sürede dağıldı.

Bölge esnafı, aynı noktada benzer kazaların sık yaşandığını belirterek kavşak çıkışına bir uyarı levhası, hız kesici set ya da trafik ışığı yerleştirilmesinin olası kazaları önleyebileceğini dile getirdi.

Serdivan’daki bu kavşakta yaşanan kaza, sürücülerin dikkatli olmasının yanı sıra, trafik düzenlemesinin de ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Bakan Yerlikaya: “FETÖ propagandası yapan 121 şüpheli yakalandı” Serdivan Belediye Meclisi'nde Gerilim Dorukta Sakarya'da Dev Uyuşturucu Operasyonu: 50 Bin Hap Ele Geçirildi SEAH’ta Yaşlı Hastalara Özel Karşılama Hizmeti Karasu’da Kavga Kamerada: Genç Bayıldı, Kızlar da Saldırıya Uğradı Sakarya Halkı Çocukluk Hayallerini Anlattı