Şehit kabirlerine ziyaretçi yağdı

Pamukova'da 15 Temmuz hain darbe girişiminin 5’inci yıldönümü "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı kapsamındaki etkinlikler Şehit kabirleri ziyaretiyle başladı.

Pamukova’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinleri Şehit mezarlarını ziyaret ile başladı.

İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek , Belediye Başkanı Güven Övün, Garnizon Komutanı Oktay Eren İlçe mezarlıklarındaki şehit kabirlerini ziyaret edip, karanfil bıraktılar ve dua ettiler.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri 5.yıl dönümü programında bu yıl Kur-an’ı Kerim tilavetleri, dualar, ilahiler okunacak ve sabaha kadar Pamukova Demokrasi Meydanında Milli Eğitim personeli, "Demokrasi Nöbeti" tutacak. . Her yıl olduğu gibi programda yine saatler 00.13’ü gösterdiğinde sela okunup son bulacak.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı