Sakarya Valiliği'nden uyarı

Sakarya Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama da sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtti.

Sakarya Valiliğinden yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre, yağışların yarın sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova ile Tekirdağ'ın doğusunda yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli (21-75) olmasının beklendiği aktarıldı.

Açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

Sakarya’da korkutan kaza 8 Mayıs Çarşamba Güncel Fındık Fiyatları Ezeli rakipler, 39. randevuya çıkacak Serdivan Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi'nden Ortak Kampanya Tartıştığı kişi tarafından tüfekle vurulmuştu Serdivan Belediyesi’nde 2023 Yılı Kesin Hesabı Onaylandı