Uyuşturucu İmalathanesine Baskın

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Rasimpaşa Mahallesinde özel donanımlı sera kurarak uyuşturucu madde imalatı yapıldığının tespit edilmesi üzerine bahse konu ikamete şok baskın düzenledi.

Çeşit çeşit uyuşturucu

Bahse konu ikamette yapılan aramalarda, saksılara ekilmiş vaziyette ve 70 cm -10 cm boyutları arasında toplamda 21 kök kimyasallarla desteklenerek GDO’suyla oynanmış dişi hint keneviri, 95 gr skunk maddesi, 4,65 gr metamfetamin uyuşturucu madde, 33 gr hint keneviri tohumu, 50 adet 9 mm çapında fişek ve uyuşturucu imalatında kullanıldığı değerlendirilen çeşitli kimyasallar ve aparatlar ele geçirilirken, şüpheli A.T. isimli şahsın Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile gözaltına alındığı öğrenildi.

Duygu ALAZ

Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Dev final TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak! Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezası ağırlaşıyor: Görüşmeler sürüyor 2024 Bike Fest başladı: Dünya yine Sakarya’yı izleyecek Şehrin en işlek caddesi boks ringine döndü