Dorse yüklü TIR bariyere çarptı

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 karayolu İlçe merkezi girişinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği dorse yüklü TIR bariyerlere çarptı.

Edinilen bilgilere göre kaza saat 04.30 sıralarında Pamukova D-650 karayolu Bilecik girişi İlçe merkezinde meydana geldi. Bilecik istikametinden Sakarya istikametine giden F. K. yönetimindeki dorse yüklü TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonu kontrolden çıkarak D-650 karayolu ile İlçe Merkezi girişini ayıran bariyerlere ve trafik işaretlerine çarptıktan 100 metre sonra sonra durabildi.

SÜRÜCÜ YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipler yaralı sürücüye, yapılan ilk müdahalesinin ardından Pamukova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası trafik kontrollü bir şekilde tek şeritten verilirken polis Kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Duygu ALAZ

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti