Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; “Grup Anadolu Medya, Sakarya’nın eli kolu, gözü kulağı olacak”

Grup Anadolu Medya Yönetim kurulu Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti. Başkan Yüce, Grup Anadolu Medya’nın Sakarya’nın eli kolu, gözü kulağı olacağını umduğunu söyledi.

Sakarya’nın sesi

Grup Anadolu Medya Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haldızoğlu, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Uzunoğlu ve Gürkan Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında medya grubunun kuruluş amacı ve vizyonunu anlatan Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Kılıç, Grup Anadolu Medya’nın Sakarya’nın ulusal ve dünyadaki sesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Medya grubu olarak dijital medya alanında en büyük yatırımlardan birini gerçekleştirdiklerini ifade eden Kılıç, “Sakarya’nın sadece yerelde değil, bölgesel, yurt geneli ve hatta uluslar arası alanda bir medya markasının olması adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.


Sakarya’nın eli kolu, gözü kulağı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise 21 Mart’ta yayın hayatına başlayan Grup Anadolu Medya’nın Sakarya’nın eli kolu, gözü kulağı olacağını umduğunu söyledi.
Başkan Yüce, “21 martta yayın hayatına başlayan ve Sakaryamızın eli kolu kulağı gözü olan, Anadolu Medya Grubunun şehrimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sadece şehrimiz için ülkemiz için hayırlı olmasını, insanlık için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Anadolu Medya Grubunun doğru haberleri, doğru zamanda doğru yerde aktaracağına inanıyorum. Anadolu Medya Grubunun tüm kurucularını, sermayedarlarını, idarecilerini ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyor ve hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Diye konuştu.

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı “SATSO Mutfak Sanatları Akademisi” Açıldı