Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait depodaki boya varili patladı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait depoda boya varilinin patlaması neticesinde 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Yongalık Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait depoda meydana gelen olayda, ağaç damgalamada kullanılan boyanın bulunduğu varil patladı. Olayda S.Y., F.Y. ve A.K. çeşitli yerlerinden yanarak yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti. Yaralılar ise Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilen S.Y. ve F.Y., ilçe hastanesindeki müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (SEAH) sevk edildi.
Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.

Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezası ağırlaşıyor: Görüşmeler sürüyor 2024 Bike Fest başladı: Dünya yine Sakarya’yı izleyecek Dev final TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak! Şehrin en işlek caddesi boks ringine döndü