O kazadan 5 gün sonra acı haber!

Sakarya’nın Geyve ilçesinde 5 gün önce meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan 57 yaşındaki Fikret Sarıçam, hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 3 Eylül Pazar günü Geyve ilçesi Yörükler Mahallesi’nde meydana geldi. 57 yaşındaki Fikret Sarıçam, geçirdiği motosiklet kazasında ağır yaralandı.

Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, Geyve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Sarıçam, 5’nci günde yaşam mücadelesini kaybetti. Sarıçam’ın cenazesi, Geyve Merkez Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı