O cami muhteşem bir törenle açıldı

Pamukova Hüseyinli Mahallesinde hayır sevenlerin desteği ile 2 buçuk yılda tamamlanan yeni cami hafta sonu yapılan muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Pamukova Hüseyinli Mahallesinde, mahalle halkının ve yardım sevenlerin desteği ile yapımı 2 buçuk yılda tamamlanan caminin açılışı muhteşem bir törenle yapılarak hizmete girdi.

Ocak ve Şubat aylarında hizmete giren ancak pandemi önlemleri nedeni ile açılış programı gerçekleştirilemeyen caminin açılış programına Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Çelik, Ak Parti İl Yöneticisi Fatih Akın, İl Müftüsü Hasan Başiş, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan dualar ve protokol üyelerinin kestiği açılış kurdelesi ile hizmete giren Hüseyinli Mahallesi cami 500 kişilik ve alt katında sosyal alanlar bulunuyor.

PamukovaHalk
26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Yusuf Tekin açıkladı: Yeni müfredat yarın kamuoyuyla paylaşılacak Yolda yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçti Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti