O cami muhteşem bir törenle açıldı

Pamukova Hüseyinli Mahallesinde hayır sevenlerin desteği ile 2 buçuk yılda tamamlanan yeni cami hafta sonu yapılan muhteşem bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Pamukova Hüseyinli Mahallesinde, mahalle halkının ve yardım sevenlerin desteği ile yapımı 2 buçuk yılda tamamlanan caminin açılışı muhteşem bir törenle yapılarak hizmete girdi.

Ocak ve Şubat aylarında hizmete giren ancak pandemi önlemleri nedeni ile açılış programı gerçekleştirilemeyen caminin açılış programına Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Çelik, Ak Parti İl Yöneticisi Fatih Akın, İl Müftüsü Hasan Başiş, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan dualar ve protokol üyelerinin kestiği açılış kurdelesi ile hizmete giren Hüseyinli Mahallesi cami 500 kişilik ve alt katında sosyal alanlar bulunuyor.

PamukovaHalk
"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım “Her Kapı Bir Gönül” Programı Kocaali’de Saha Ziyaretleriyle Sürdü