Mobilya fabrikasında çıkan yangın büyümeden söndürüldü

BURSA'nın İnegöl ilçesinde, mobilya malzemeleri ve aksesuar ürünleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürülürken, fabrikada küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. 

İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi 27'nci sokakta faaliyet gösteren mobilya malzemeleri ve aksesuar ürünleri üretimi yapılan fabrikada saat 22.00 sıralarında yangın çıktı. Fabrikadan dumanlar çıktığını gören çevredeki esnaf, durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren müdahalesi ile söndürüldü. Fabrikada küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Duygu ALAZ

26 Nisan Cuma hutbesi: Cuma hutbesi konusu ve tam metni Öğrencileri taşıyordu şarampole devrildi: 3'ü ağır 12 yaralı Çalışan anneye bakıcı desteğinin detayları belli oldu Otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti Genç mühendisler olmasaydı KAAN uçmazdı “SATSO Mutfak Sanatları Akademisi” Açıldı