Merkezim Heryerde Taraklı’da

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 İlde düzenlenen “Merkezim Her Yerde” etkinliği kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Adapazarı Gençlik Merkezi tarafından Taraklı’da “Genç Ofis ve Has Oda” açılışına özel etkinlik düzenlendi.

Adapazarı Gençlik Merkezi tarafından yapılan etkinlik de ilçeye yeni kazandırılan Genç Ofis ve Has Oda ve Halk Eğitim Merkezi bahçesinde gerçekleşti.

Eğlenceli Etkinlikler Yapıldı

Taraklı Lisesi öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte;

Halat Çekme, Matrak, Sokak Oyunları, Geleneksek Okçuluk, Satranç, Masa Tenisi,Dart,Kitap Okuma gibi etkinlikleri yapılırken, Genç Ofis ve Has Oda Taraklı gençlerine tanıtıldı. Genç Ofise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen kitaplar öğrenciler, gönüllü gençler ve Gençlik Liderleri ile birlikte yerleştirildi.

Sakin Şehir Taraklı

Sakarya Gençlik Merkezleri Müdürü Yavuz Cangir “ Sakin Şehir ünvanı ile ün salan ilçemiz Taraklı ya mimarisine uygun Genç Ofis ve Has Oda kazandırmış olmanın sevinci ve gururu içerisindeyiz. Bugün açılışını çeşitli etkinliklerle gerçekleştirdik. Taraklı da eğitim öğretime devam eden tüm gençlerimizin hizmetine bugünden itibaren tüm imkanlarımızı sunmuş bulunmaktayız. Tüm Gençlerimizi Genç Ofis ve Has Odamıza bekliyoruz sezon süresince bu tarz etkinliklerimiz devam edecek” açıklamalarını yaptı.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı