Kayseri’de 17’şer Yıl Hapis Cezası Bulunan 2 Kişi Yakalandı

Kayseri’de polis ekipleri, yağma suçundan 17 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki kişiyi yakaladı. Şahıslar cezaevine teslim edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan operasyonlarda, yağma suçundan ayrı ayrı 17 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Y.A. (27) ve E.A. (25) yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

"Sosyal Medyada Geleneğe Uygun Ve Hatalı Eserler Bir Arada" Serdivan Ulaşımı Medeniyet Bulvarı’ndan Kazımpaşa Yolu’na Kadar İnecek Sakarya, Sokak Hayvanları İçin Türkiye’nin En Kapsamlı Kampüsünü Açtı! Ferizli Belediyesi Aralık Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi Afetlere Hazırlıkta Doğru Bilgi ve Doğru Adım Sakaryaspor'u Bir Gece Aniden Başkansız Bıraktı