Karasu belediyesi 10 taşınmaz için ihaleye çıkıyor

Karasu Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait 10 taşınmazı kiralamak için 23 Ağustos’ta ihaleye çıkıyor. İhaleye tüzel ve gerçek kişiler katılabilecek.

Karasu Belediyesi mülkiyeti, belediye’ye ait Aşağı İnccili, Darıçayırı ve Limandere Mahallelerinde bulunan 10 taşınması kiraya verecek. Dükkan, 1 yıl süre ile kiralanacak. Kiralama ihalesi 23/08/2021 tarih ve saat 14.00'de Belediye meclis salonunda yapılacak. İhaleye gerçek ve tüzel kişiler katılabilecek. İhaleye katılmak isteyenlerin istenilen evrakları eksizsiz olarak 23/08/2021 saat:14:00’e kadar Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Şefliği’ne teslim etmeleri gerekiyor. İhaleye çıkartılan taşınmazlar arasında dükkan, iş yeri, arsa ve depo bulunuyor.

Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz Dev final TRT Spor'da şifresiz yayınlanacak! Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk cezası ağırlaşıyor: Görüşmeler sürüyor 2024 Bike Fest başladı: Dünya yine Sakarya’yı izleyecek Şehrin en işlek caddesi boks ringine döndü