Jandarmadan nefes kesen operasyon: 4 Gözaltı

Sakarya’nın Akyazı ve Karapürçek ilçelerinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığı operasyonlarında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Akyazı ve Karapürçek ilçelerinde gerçekleşen operasyonlarda 4 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 14 adet tarihi eser olarak nitelendirilin sikke ve obje, 55 gram skunk, 105 gram esrar, 20 kilogram tütün, 3 bin 256 adet doldurulmuş, bin 858 adet boş makaron, 1 adet sigara dolum makinesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayrıca jandarma ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmada 7 düzensiz göçmen yakalanarak geri gönderme merkezine sevk edildi.

Kurban kesimini düzenleyen tebliğ Resmi Gazete'de Feci kazada acı detay! İlk müjde yürürlüğe girdi 10 soruda hastanede 'onaylı randevu' dönemi Ulaşımda ücretsiz tarife kararı mecliste Bugün Türkiye genelinde çöl tozu etkili olacak