Jandarma Özel Harekat timi TUSAŞ'a intikal etti

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında, 3 teröristten 2'si öldürüldü. İçeride bir terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma sürüyor.

This browser does not support the video element.

Ankara Kahramankazan’da bulunan TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısının ardından olay yerine Özel Harekat ve jandarma ekipleri sevk edildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırıda şehit ve yaralıların olduğunu doğruladı. İlk belirlemelere göre, saldırıyı 3 terörist gerçekleştirdi. Teröristler, olay yerine bir ticari taksiyle gelerek saldırıyı başlattı.

Patlama öncesinde çatışma çıktığı ve teröristlerden 2'sinin öldürüldüğü öğrenildi. Ancak 3. teröristin akıbeti henüz açıklanmadı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, teröristlerden birinin TUSAŞ tesislerinin içine girdiği tespit edildi. Gelen son dakika haberlerine göre, içeride bir teröristle polis ve jandarma ekipleri arasında çatışma devam etmekte. Özel timlerin de olay yerine girdiği bildirildi. Olayın gelişmeleri takip ediliyor.

Otomobilin Çarptığı Yaya Çarpmanın Etkisiyle Havaya Savruldu 'Ulus Uçak Faciası'nın 62. yıl dönümünde görgü tanığı o günü anlattı Ankara'da inşaatta göçük! Can kaybı 2'ye yükseldi Başkent'te 185 Metreden Çıkan İçme Suyu Cayır Cayır Yandı: Görenler Şo Ankara’da 16 Yaşındaki Çocuk Taksi Durağına Silahlı Saldırı Düzenledi Hafif ticari araç, park halindeki kamyona çarptı: 2 ölü, 1 yaralı