İngiltere varyantı ile ilgili korkutan araştırma!

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. İngiltere varyantı nedir?

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Virüs ile ilgili araştırmalar sürerken, Japon araştırmacılar, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de tespit edilen varyantının, ilk ortaya çıkan virüsten 1,32 kat daha bulaşıcı olduğunu belirledi.

Japon araştırmacılar, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) İngiltere'de tespit edilen varyantının, ilk ortaya çıkan virüsten 1,32 kat daha bulaşıcı olduğunu belirledi. Yaklaşık 50 gün süren analiz sürecinin ardından İngiltere'de ortaya çıkan Kovid-19 varyantının, orijinal virüse göre 1,32 kat daha bulaşıcı olduğu tespit edildi.

Randevu nasıl onaylanır? İşte adım adım izlenecek yol! Feci kazada acı detay! İlk müjde yürürlüğe girdi Sakarya Bike Fest’e görkemli başlangıç Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi Resmi Gazete'de Alemdar: Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir şehir inşa edeceğiz