Hendek’te yeni projenin startı verildi

Büyükşehir Belediyesi ve Hendek Belediyesi ortaklığında başlatılan ‘Yağmursuyu İnşaatı 2’nci Etabı’ projesinin startı verildi. Lansmanda konuşan Başkan Yüce, Hendek’te hayata geçirdikleri projelerden bahsederek yatırımların devam edeceği mesajını verdi. Yüce “3 buçuk yıldır durmadan, yorulmadan çalışıyoruz. Kısa vadeli değil yaşamı kolaylaştıracak 100 yıllık projeler üretiyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre daha güçlü ve sürdürülebilir bir altyapıyı kazandırmak için çalışıyor. Başkan Yüce’nin talimatıyla sahada mesai mefhumu gözetmeden 7/24 çalışan Büyükşehir SASKİ ekipleri, şehre yeni bir altyapı kazandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek’te yeni bir yağmursuyu hattı inşaatının açılışını yaptı. Hendek Belediyesi ve Büyükşehir ortaklığında hayata geçirilen “Hendek Yeni Mahallesi – Büyükdere Yağmursuyu Hattı 2. Etabı” projesinin startı yapılan lansmanla verildi.

Programa Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Sakarya Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Ör, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, muhtarlar, basın mensupları ve bölge sakinleri katıldı. Bölgenin ihtiyacına uzun yıllar hizmet verecek çalışmayı “hayırlı olsun” diyerek açıklayan Yüce, Hendek’te son 3 yılda hayata geçirilen altyapı yatırımlarından bahsetti.