Hatay'da iki büyük deprem meydana geldi!

Hatay'da kısa süre arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem yaşandı. Deprem ile birlikte vatandaşlar büyük panik yaşadı.

This browser does not support the video element.

Hatay'da akşam saatlerinde Defne ilçesinde 6.4, Samandağ ilçesinde ise 5.8 büyüklüğünde deprem yaşandı. Kısa süre arayla yaşanan depremler, vatandaşları sokağa döktü. Büyük panik yaşayan depremzedeler, çevredeki güvenli bölgelere kaçmaya çalıştı. Bazı depremzedelerin ise gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. Yaşanan panik kameralara yansıdı.

Babaoğlu: Yeni kurduğunuz hayatta her zaman yanınızdayız Deprem Haftası'nda vatandaşları bilinçlendirmek için seferber oldular KKTC Cumhurbaşkanı Vali Kaldırımla depremzedelerin yanında oldu Vali Kaldırım çadır kentteki ilk nikahta şahitlik yaptı HALUK LEVENT: DEVLETİN KARŞISINDA BİZ HİÇBİR ŞEYİZ! Kahramanmaraşlı minik depremzedenin şivesi güldürdü: Araba da ver la